08.01.2024

United Lease Group

Francúzsky elegán DS4 už od 399€ bez DPH mesačne dostupný skladom!

ds4.jpg

Francúzsky briliant, aj tak ho mnohí nazývajú

Auto s nezameniteľným štýlom . Operatívny leasing na vozidlo DS4, to je tajomstvo úspechu pre modernú ženu.

Jazdite už teraz bezstarostne a hlavne cenovo dostupne.

V hektickom svete dnešnej podnikateľky, ktorá vie, čo znamená byť neustále v pohybe, je dôležité mať spoľahlivé vozidlo, ktoré nielen spĺňa vaše potreby, ale aj odzrkadľuje Váš štýl. Prečo si teda vybrať operatívny leasing práve na DS4? Poďme spoločne objaviť, prečo je táto služba ideálnym partnerom pre modernú ženu a aké výhody vám môže priniesť.

1. Elegancia bez vysokých nákladov a starostí o vozidlo

Operatívny leasing na vozidlo DS4 vám umožňuje zažiť eleganciu tohto vozidla bez potreby výrazných investícií. Nemusíte sa obávať straty hodnoty vozidla, čo vám umožňuje užívať si luxusného spoločníka bez zvýšenia finančnej záťaže.

2. Jednoduché plánovanie rozpočtu s mesačnými platbami

Nezahlcujte si hlavu s finančnými prekvapeniami. Operatívny leasing ponúka jednotné mesačné platby, ktoré zahŕňajú údržbu, poistenie a servis. Táto jednoduchosť vám umožní plánovať si svoj rozpočet tak, aby ste sa mohli sústrediť na svoje ciele bez starostí o finančné detaily.

3. Flexibilita, ktorá odráža váš meniaci sa životný štýl

Moderný život je plný zmien, a operatívny leasing Vám umožňuje flexibilne prispôsobovať vaše vozidlo Vašim potrebám. Po skončení leasingu môžete jednoducho prejsť na novší model, aby ste boli vždy v kroku s aktuálnymi trendmi a technologickými výdobytkami.

4. Odbremenenie od administratívnych starostí

Aby ste sa mohli slobodne venovať svojim vášňam a cieľom, operatívny leasing vozidla DS4 sa postará o väčšinu administratívnych povinností spojených s údržbou a správou vozidla. Vaša jediná starosť bude tankovanie Vášho nového spoločníka na cestách.

5. Štýlové a technologické vymoženosti a ekologická zodpovednosť

DS4 nie je len vozidlo. Je to štýlový spoločník, ktorý naplní Vaše očakávania. Operatívny leasing vám zabezpečí prístup k najnovším technologickým vymoženostiam a zároveň sa môžete cítiť dobre, vediac, že váš výber je aj ekologicky zodpovedný.

Pre modernú ženu je operatívny leasing vozidla  DS4 viac než len cesta k efektívnemu cestovaniu. Je to partner, ktorý spĺňa všetky vaše potreby a zároveň odzrkadľuje Váš hlavne mestský štýl. S touto službou môžete s dôverou vykročiť na cestu a nechať sa unášať úspechom a štýlom.

DS 4 je vyzývavý a podmanivý svojimi dramatickými proporciami, charizmatickým vzhľadom a svalnatým postojom. Výnimočné nové technológie sú zosúladené s dizajnom kokpitu, ktorý je uhladený a ergonomický. Veľké disky kolies, štíhla silueta a aerodynamický profil umocňujú plynulé a výrazné línie DS4. Zadné tvarované svetlá dokonale zapadajú do jej elegantného tvaru s veľkolepou, príťažlivou identitou

Vozidlo DS4 v top výbave Cross Rivoli s 1,5 litrovým naftovým motorom BlueHDi, ktorý v sebe skrýva až 150 koní si v Avis Lease môžete zaobstarať už od 399€ bez DPH.

DS4 VýbavaAké služby máte zahrnuté v mesačnom nájomnom?
Výbava Cross RivoliHead-Up displayPredplatený nájazd kilometrov
1,5 BlueHdi Audio Systém s 10´´ dotyk. displejomHavarijné a povinné zmluvné poistenie
Spotreba 4,8l/100kmBezkľúčový prístup s PROXIMITY senzoromDiaľničná známka platná pre SR
7st. automatická prevodovkaZadný a predný parkovací senzor s cúvacou kamerou s pohľadom 360°Sezónne obutie, prezúvanie a uskladnenie pneumatík
96kW / 130 k17" zlatinové diskyRegistračný poplatok
Emisie Co2 112g/kmElektrické a vyhrievané predné sedadlá s funkciou masáže a odvetrávaniaCestná daň
Vyhrievaný volantAsistenčná služba Odhlásenie vozidla po ukončení prenájmu Garančná servisná prehliadka

Súčasťou štandardnej výbavy Cross Rivoli modelu sú napríklad:

Tempomat s obmedzovačom rýchlosti, Centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, Bezkľúčové štartovanie, Elektricky ovládané predné a zadné okná, Delené operadlo zadného sedadla v pomere 1/3 - 2/3, Akustické čelné sklo, Denné LED svetlá, 3D LED zadné svetlá, Automatické predné stierače s dažďovým senzorom, Multifunkčný volant v koži, Elektricky sklopné vonkajšie spätné zrkadlá, Automatická dvojzónová klimatizácia, DS Connect Box - lokalizovaná asistencia, urgentné volania, Textilné koberčeky vpredu aj vzadu, Cúvacia kamera, predný a zadný parkovací asistent, Čelné a bočné airbagy vodiča a spolujazdca s možnosťou odpojenia airbagu spolujazdca, Hlavové airbagy pre prvý a druhý rad sedadiel, Bezpečnostné úchyty ISOFIX na krajných sedadlách druhého radu a na sedadle spolujazdca, ABS + EBD + EBA + samočinná aktivácia výstražných svetlometov pri prudkom brzdení, ESP + ASR, Pomoc pri rozjazde v svahu (Hill Start Assist), Kontrola poklesu tlaku vzduchu v pneumatikách, Elektrická parkovacia brzda, Elektricky vyhrievané, ovládané vonkajšie spätné zrkadlá, Výduchy vzduchu pre druhý rad sedadiel, Výškovo nastaviteľné sedadlo vodiča a spolujazdca, Zatmavené sklá zadných okien, Vrstvené akustické sklá bočných predných okien, Predné Full LED svetlomety, Hliníkové pedále a opierka nohy, ASB Auto Safety Brake, Driver Attention Warning - monitorovanie doby nepretržitej jazdy, Rozpoznávanie dopravných značiek obmedzujúcich rýchlosť, Sada na opravu pneumatík, Samostmavovacie bezrámčekové spätné zrkadlo, Automatické prepínanie diaľkových svetiel, DS Matrix LED Vision, Systém udržiavania v jazdnom pruhu (LKA), Bezkľúčový prístup s PROXIMITY senzorom, Poly-ambient LED osvetlenie predných dverí (8 voliteľných farieb), DS E-TOGGLE, Výsuvné kľučky dverí, Digitálny 7´´ združený prístroj, Audio Systém s 10´´ dotyk.displejom, DAB, bluetooth, MirrorScreen, 2x USB-C, DS AIR, DS EXTENDED HEAD-UP DISPLAY, Systém DS IRIS + DS SMART TOUCH, Uzavretá konzola vpredu, opierky hlavy nastav. v 4.smeroch,bedrové nastavenie sedadiel vpredu, Zliatinové disky kolies 19'' LIMA, Pack Style CROSS, Zadná opierka rúk s otvorom pre lyže, Zadné dynamické smerové svetlá, Systém Clean Cabin s Air Quality System, Extended Safety Pack + DS DRIVE ASSIST + Pack Détection RearTrafic. 

V prípade záujmu o nezáväznú cenovú ponuku na operatívny leasing nám neváhajte poslať dopyt na linku: https://www.avislease.sk/vozidlo/standard/48m/10000km/ds-4-Cross-Rivoli-1_5-BlueHdi-AT, alebo nás kontaktujte na emaile lease@avislease.sk a náš obchodný tím sa Vám bude venovať. 

;