08.06.2022

United Lease Group

Prečo je výhodné zaobstarať úžitkové vozidlo prostredníctvom operatívneho lízingu?

Banner_vany.jpg

Ako v dnešnej situácii zadovážiť dodávky bez dlhých čakacích lehôt a výhodne?

  • Hľadáte vozidlo pre svoj biznis, ale narážate stále na tie isté odpovede? Dlhé čakacie lehoty, nedostupnosť nových áut, obmedzené možnosti konfigurácie vozidiel podľa vašich predstáv.
  • Potrebujete urgentne rozšíriť váš vozový park, no neviete ako sa dostať k vozidlám, pretože dodacie lehoty sa stále posúvajú?
  • Prekvapujú Vás zvyšujúce sa ceny nových, aj ojazdených vozidiel?

Máme pre Vás riešenie.

Spôsobov ako zadovážiť úžitkové vozidlo je na výber hneď niekoľko. Kúpa vozidla, je stále častou voľbou podnikateľov, ktorí pod ilúziou kontroly nad majetkom vkladajú do obstarania vozidla obrovské vstupné investície rádovo v desiatkach tisícov eur, často krát spojené s obtiažnym získavaním financovania. Okrem toho je držba vozidla vo vlastnom majetku nevýhodná aj z dôvodu postupne sa znižujúcej hodnoty vozidla, pričom náklady na jeho prevádzku budú stále rásť.

Netreba zabúdať aj na fakt, že v aktuálnej situácii spojenej s 2 rokmi svetovej pandémie a vojnou na Ukrajine, kedy výrobe áut bráni nedostatok materiálov, čipov a zavádzanie lockdownov, sa skladové zásoby predajcov minuli a na vozidlá objednané do výroby sa čaká 12 a viac mesiacov. Stále však nemáte istotu, že Vám bude dodané vozidlo v rovnakej špecifikácii v akej ste si ho objednali. V dôsledku pretrvávajúceho nedostatku čipov výrobcovia dodávajú vozidlá ochudobnené o niektoré prvky výbavy, aby skrátili už tak neúnosné dodacie lehoty.

Preneste náklady a starosti spojené s držbou dodávky na nás

Existuje spôsob, ako zabezpečiť úžitkové vozidlo bez čakania s balíkom služieb ktoré ušetria váš čas a zúžia povinnosti ohľadom vášho vozového parku na úhrady prenájmu a tankovanie. Viete tak oveľa prehľadnejšie kontrolovať náklady na firemnú mobilitu, ktoré sú zároveň 100%tným daňovo uznateľným nákladom. Dlhodobým prenájmom dodávky prostredníctvom operatívneho lízingu od AVIS Lease navyše získate silného partnera s medzinárodným postavením.

Vďaka širokej ponuke služieb a osobitnému prístupu si viete nastaviť prenájom úžitkových vozidiel tak, aby presne kopíroval vaše využitie a povahu vášho podnikania, pričom zníži náklady na minimum a získavate zároveň množstvo výhod ako 24-hodinová asistencia na cestách v celej EÚ, alebo zabezpečenie slovenskej diaľničnej známky. Odpadnú vám starosti s registráciou vozidla, financovaním, poistením, garančnými kontrolami, či znehodnotením samotného vozidla.

Online objednanie a podpis zmluvy

Šetríme váš čas a preto celý proces objednania, komunikácie a podpisu zmluvy prebieha v online prostredí. Vaše nové vozidlo si tak môžete vybaviť vtedy keď to potrebujete a keď na to máte čas. Na našich webových stránkach nájdete širokú ponuku úžitkových vozidiel z ktorých si stačí vybrať to, ktoré bude najviac vyhovovať vášmu využitiu. Po vyplnení a odoslaní kontaktných údajov automaticky obdržíte cenovú ponuku a informáciu o dostupnosti vybraného modelu. Počas celého procesu od objednávky až po odovzdanie vozidla vám budú nápomocní naši pracovníci pripravení na každú vašu otázku.

Čo všetko zahŕňa cena prenájmu?

Prenájmom vozidla prostredníctvom AVIS Lease získavate spoľahlivého partnera, ktorý za vás vyrieši zbytočnú administratívu a povinnosti spojené s vlastníctvom vozidla a vy sa môžete sústrediť na vaše podnikanie. Cena prenájmu v sebe zahŕňa všetky náklady na prevádzku vozidla okrem paliva a využívanie dodávky sa tak stáva oveľa dostupnejším. V cene prenájmu je zahrnuté:

  • PZP
  • Havarijne poistenie
  • Poistenie proti krádeži
  • Diaľničné poplatky v rámci územia SR
  • Nájazd kilometrov
  • 24-hodinová asistencia v rámci celej EÚ

Prečo je výhodné zaobstarať úžitkové vozidlo prostredníctvom operatívneho lízingu AVIS Lease?

  • Dostupnosť vozidiel a skladové zásoby
  • Garancia výšky mesačnej splátky za prenájom
  • Možnosť zvoliť si cenovo výhodnejší variant nájazdu km podľa vašej potreby a optimalizovať tak náklady na prenájom
  • Rezervácia vozidla a podpis zmluvy online
  • 100% daňovo uznateľný náklad v podobe nájomného bez zaťaženia súvahy pre firmy
  • Asistencia na cestách 24/7 na celom území EÚ
  • Nie je nutné preukazovať bonitu, stačí zložiť zálohu a vozidlo je vám k dispozícii
;